Elszámolta a szabadságait

Az önkormányzat jegyzője felülvizsgálatot rendelt el, akkor derült ki, hogy Nagy Gábor Tamás szabadnapjainál hamis számok szerepelnek – közölte utódja.

Nem 158, hanem csak 37 ki nem vett szabadsága volt Nagy Gábor Tamásnak, az I. kerület leköszönő fideszes polgármesterének, ezért nem 7,5, hanem csak 1 millió 762 ezer forint jár neki – közölte V. Naszályi Márta polgármester a Facebookon.

„Fontos, hogy ha Nagy Gábor Tamást újraválasztják, ez a szabadságmegváltás akkor is járt volna, mivel az új polgármesteri ciklus új munkaviszonynak számít” – írta a kerület jelenlegi vezetője.

V. Naszályi Márta elárulta, hogy az önkormányzat jegyzője felülvizsgálatot rendelt el a szabadság-nyilvántartásban, ekkor állapította meg, hogy a 2016 elején átvitt és az új éves szabadság keretén felül valamiért 121 nap szabadság került a rendszerbe. Az új számítás szerint viszont csak 37 nap ki nem vett szabadság volt – értesült a hvg.hu

8430cookie-checkElszámolta a szabadságait

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .