Évzáró ülés

Arold Péter Hírek I. kerület

A tegnapi képviselő-testületi ülése egyben évzáró is volt, ahol a következő határozatok is elfogadásra kerültek. Erről Facebook oldalukon is beszámoltak.

Elfogadták a szénmonoxid-érzékelő berendezések igényléséről szóló rendeletet annak érdekében, hogy minden I. kerületi lakás rendelkezhessen ilyen készülékkel. Megszavazták a volt polgármester, Nagy Gábor Tamás szabadságmegváltására vonatkozó határozatot. Támogatják a kerületi polgárőrséggel való együttműködést és ennek pontos kidolgozását a 2020-as évben.

Budavár kiáll a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezés mellett. Az önkormányzat támogatja a kezdeményezés népszerűsítését és a lehetőségeihez mérten megtesz mindent a sikeres aláírásgyűjtés elősegítéséhez.

Kijelentették

  Várban a helyi lakosok és a gyalogosok érdekeit képviseljük. Ezért is tartjuk szükségesnek a Budavári Kapu Kft. parkolási szerződéseinek felülvizsgálását, és a Kft. ügyvezetőjének soron kívüli meghallgatását. Nem támogatjuk az olyan egyedi szerződések fennállását, amely kiváltságos parkolási feltételeket biztosít bizonyos személyeknek, ezzel is növelve a Várnegyed autósforgalmát.

8400cookie-checkÉvzáró ülés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .