Kutyás győzelem a Hegyvidéken


Gratulált a vasárnap este lezárult hegyvidéki ellenzéki előválasztás győztesének és pártjának – írta Facebook oldalán Kendernay János – majd így folytatta:

Bejelentem, hogy a mai nappal a MKKP BP XII. kerület (Magyar Kétfarkú Kutyapárt) polgármester-jelöltjének javára visszalépek. Munkámmal és az általam képviselt LMP – Magyarország Zöld Pártjanak szervezetével Kovács Gergely polgármester-jelölt és a 12 egyéni ellenzéki képviselőjelölt kampányát és munkáját támogatni fogjuk. Mindent megteszünk közös sikerünk érdekében.

Mint ismeretes a kerület eddigi, szinte örökös polgármestere Pokorni Gábor nem indul a mostani választásokon, így lesz kiért drukkolnia az ellenzéknek.

Az előválasztáson három jelölt versenyzett, Kovács Gergely (Kutyapárt), Farkas Csaba (Momentum) és Visi Piroska (civil szervezetek támogatásával), közöttük dőlt el, hogy ki lett a Fidesz valószínűleg legerősebb kihívója a kerületben. Korábban úgy volt, hogy Kendernay János (LMP) is indul az előválasztáson, de ő később meggondolta magát.

A Fidesz színeiben Fonti Krisztina indul.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .