A Speranta énekesnője ledöbbent ByeAlex kritikáján

Peter Rockerboyler

Nincs olyan kereskedelmi műsor széles e nagy hazánkban, ahol ne csörgedezne valamiféle megabigyó. Az egyik, nevét nem írom le mert az már hirdetés lenne, ilyen műsorban történt kritika nem hagyta hidegen az egyik fellépő  Speranta énekesnőjét.

A 16 éves énekes korunk egyik legnagyobb zenei „fenoménja” ByAlex véleményét viselte nehezen. Egyszerűen nem értette, amikor az Euróvíziops Dalfesztivál korábbi 10. helyezettje Speranta énekesének énekhangját minősítette, mely szerint  Szandi végig ,,alatta volt”.  Persze gondolom itt a hangra és nem másra gondolt. Meghallgatva a művet, lehet egyet kell értenem?

A valamikori tehetségkutató műsorokban olyan zsűrik ültek, mint Petrovics Emil, Szinetár Miklós és még sorolhatnám a valóban szakavatott művészek neveit. Számomra ezek a mostani műsorokban szereplő „művészek” – nyilván van kivétel, de ők nem mennek el mentornak – véleménye számomra olyan, mintha egy füstös szobában beszélnék meg egymás között, hogy ki a jobb. És főleg miért.

Na de ez ne jelentse azt, hogy nekem igazam van. Ezt döntse el a nagyközönség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .