A Várkert Bazár idén elnyerte a Best of Budapest Best event & conference locations (2016) díjat.

A Budapest Week Publishing, az ország egyik legismertebb angol-magyar nyelvû kiadója 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kiket tartanak a hazai idegenforgalmi szolgáltató szféra legjobbjainak.

Több mint tízezer szavazat és a szakmai zsûri szigorú ellenõrzése alapján ítélik oda a legjobbaknak járó elismerést. Idén 46 különbözõ kategóriában összesen 211 szolgáltatót díjaztak a 2016-ban nyújtott teljesítménye alapján. Best event & conference locations kategóriában a Várkert Bazár is az idei díjazottak között szerepel.

Az elismerésért ezúton mondunk köszönetet minden Partnerünknek, akik megtiszteletek bennünket azzal, hogy a Várkert Bazárt választották rendezvényük helyszínéül!

Bízunk benne, hogy folyamatos fejlõdés mellett továbbra is kiváló színvonalú rendezvények lebonyolításával hálálhatjuk meg Partnereink hûségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .