Gyurcsi – szabálykövető, törvénytisztelő és lojális ember vagyok

Szabálykövető, törvénytisztelő ember vagyok, aki végtelenül lojális az ország sorsát, gyarapodását a szívén viselő regnáló kormányhoz.
Maximálisan egyetértve fő célkitűzéseivel én is mindent megteszek – és meg is tettem – azért, hogy azok maradék nélkül megvalósuljanak. Ha mindenki hasonlóan viszonyulna ehhez, akkor elgördülne minden akadály szeretett hazánk, a nemzeth boldogulása elől.
Lássuk!

Csökkentettem a munkanélküliséget.
Kizavartam a gyerekeimet külföldre! Legyenek a bűnös nyugat álláskeresői! (Jellemző, hogy mind találtak munkát, ezzel szégyenszemre a brüsszelita bürokraták szekerét tolják, nem véletlenül szakítottam meg velük a fizikai kapcsolatot.)

Rezsicsökkentettem!
Kizavartam a gyerekeimet külföldre. Igaz, vannak helyiségek, amiket mindegy, hogy hány lakó van, ugyanannyira kell fűteni, de az emeletet most csak annyira tartom melegen, hogy a csövek ne fagyjanak el. Viszont a fiam, ha itthon lenne, tudná tekerni a bakra állított kerékpár dinamóját.

A fiatalokat lakástámogattam.
Kizavartam a gyerekeimet külföldre. Legalábbis támogattam az ötletet, hogy lakjanak máshol.
Bevált az ötlet, jobb körülmények között laknak, mintha itthon taposnánk egymás sarkát egész álló nap.

Megoldottam az iskoláztatási problémákat, a pedagógushiányt.
Kizavartam a gyerekeimet külföldre. Mentesítettem némileg az itthoni oktatási rendszert, és az unokáim normálisan megfizetett tanárok kezei között, kiegyensúlyozottan, az iskolát szeretve sajátíthatják el az életre praktikusan felkészítő tudást.

Megoldottam a nyugdíjkérdést.
Kizavartam a gyerekeimet külföldre. Olyan elmaradott országokba, ahol nem is hallottak még a 13 hónapos évről – a tizenharmadiknak a neve lehetne mondjuk viktóber -, viszont akár csak tíz év munkaviszony után is több nyugdíjat kapnak, mint mi itthon az asszonnyal együtt.

Megoldottam a szavazás átláthatóságát, csökkentettem a visszaélési lehetőségeket.
Kizavartam a gyerekeimet külföldre.
Ahhoz, hogy a lányom szavazni tudjon, oda-vissza 240 mérföldet (384 km) kell vezetnie, ami a Google Map szerint 4 óra 40 perc forgalommentes időben. Természetesen a szavazás nem akkor van, amikor kicsi a forgalom. Mivel kizavarásukkal eltávolítottam őket a rezsim jóságos oltalmazó ernyője alól, nekik egy szavazás már nem ér meg ennyit.
Mivel levélben nem szavazhatnak – na még mit nem! -, nem kell tartani attól, hogy visszaéljenek a sorosbérenc ellenzék által nap-mint nap felhánytorgatott lehetőségekkel.

Csökkentettem a migránsproblémát.
Kizavartam a gyerekeimet külföldre. Ezzel matematikailag kimutatható módon javítottam a migráns-emigráns arányon. Mivel fiam jól megtermett, helyére akár két véznább migráns is bejöhet.
Persze, csakis kasztráltak. Nehogy elbasszák – többek között – az évek óta fenntartott vészhelyzeti státuszt, ami lehetővé teszi, hogy számos szabályt parlamenti jóváhagyás nélkül hozzanak meg.
Azt hiszem, részemről a maradék gondokat is megoldhatnám egycsapásra, ha én is elmennék a picsába, de én előbb laktam itt, és előbb voltam magyar, mint azok, akiknek ez szinten a megoldást jelentené. Maradok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .