Őrizetben a száguldozó motoros


Motorral próbált elmenekülni egy férfi a rendőrök elől a főváros II. kerületében, de nem jutott messzire. Kiderült, hogy ittas volt, kábítószert fogyasztott és jogosítványa sem volt.

Nem állt meg a rendőri jelzésre az a motorkerékpáros, akit 2023. augusztus 8-án éjfél körül a Margit híd budai hídfőjénél a II. kerületi járőrök igazoltatni akartak. Továbbhajtott, ezért szirénázva és kék lámpával követték. A menekülő tilos jelzéseken hajtott át, figyelmen kívül hagyott több behajtani tilos táblát, és többször a forgalommal szemben haladt. A járművet négy perccel később, a Bajvívó utcán sikerült biztonságosan megállásra kényszeríteni.

A 26 éves férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Kiderült, hogy a motorosnak nem volt jogosítványa, a rendőrök pedig egy gáz- és riasztófegyvert, valamint kábítószergyanús anyagot – a rendelkezésre álló adatok szerint marihuánát is találtak nála, és a drogtesztje is pozitív lett.

Sz. Dánielt a II. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő. Engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, ezen kívül büntetőeljárás indult kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban vétség miatt, szabálysértési eljárás a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt, valamint a közlekedési jogsértésekért is felelnie kell.​



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .