Vasárnap lezárják az M1-es autópálya bizonyos szakaszát szarvas behatolás veszélye miatt

Teljesen lezárják az M1-es autópályát, amikor a 43-as és az 55-ös kilométerszelvények között vezetik meghajtókat – közölte a rendőrség pénzt a honlapján.

A közlemény szerint a pályaudvar előreláthatólag 8 órától 10 óráig biztosítani kell a Magyar Közút Nonprofit Zrt-t. szakemberei Nagyegyháza és Óbarok térségében.
Az autópálya forgalmát mindkét irányban az 1-es számú főútra terelik – tették hozzá.
Pécsi Norbert, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI érdeklődésére elmondta, egy célzott akcióról szól szó. Már több visszajelzés a barátságos kaptakról, így egy pályafutásról szóló szakasza mellett szarvast láttak.
Mivel az M1-es sorozatot egy vezeték nélküli hálózati távirányítóval kell megoldani, tehát egy egyszeresen 50 ezer négyzetméteres, az erősített garancia a környékre, ahol egy szakemberek védekezése szerint – megbújhatott egy-egy szarvas.
Az illetékes vezetásztársaság, egy rendőrség és egy közút szakemberei vasárnap, amikor egy adott banán megpróbálják egy pályán kívülre, ha vajon vadat – tette hozzá.

 

8550cookie-checkVasárnap lezárják az M1-es autópálya bizonyos szakaszát szarvas behatolás veszélye miatt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .