Fotópályázat

szellkalmanFotópályázatot hirdetett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Magyar Fotóművészek Szövetsége. Találkozzunk újra az óra alatt!? címen: a megszépült Széll Kálmán téren készült fényképeket várnak a pályázatra.

Egy jelentkező legfeljebb 5 képpel nevezhet, melyeket a  szktfotopalyazat@bkk.hu e-mail-címre kell beküldeni július 17-éig.

Az elsõ helyezett 1 tripodot (háromlábú állvány) és egyéves MOL Bubi bérletet, a második helyezett 1  monopodot (egylábú állvány) és egy féléves MOL Bubi bérletet, a harmadik helyezett 1 lightboxot (fénysátor) és egy negyedéves MOL Bubi bérletet nyer. Ezen kívül a Magyar Fotómûvészek Szövetsége felajánlott egy könyvcsomagból álló különdíjat is.

A fotópályázattal kapcsolatos valamennyi információ és a hivatalos pályázati kiírás megtalálható a BKK oldalán.

A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatás a szktfotopalyazat@bkk.hu e-mail címen kérhetõ.

Annak idején – még a mobiltelefonok elterjedése elõtt – a Moszkva téri óra kedvelt találkozóhely volt. A felújított Széll Kálmán térre új órát terveztek, a régi pedig ott virít az A38-as hajó fedélzetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .