Zsebtolvajokat fogtak a Budai Várban

A rendőrök perceken belül elfogták azt a külföldi párt, akik közül a nő egy német turista táskájából ellopta a pénztárcáját.

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság II. kerületi Rendõrkapitánysága nyomozást folytat egy 36 éves bolgár állampolgárságú nõvel és férfival szemben lopás bûntett miatt.

A nõ 2016. június 20-án 11 óra 25 perc körül a Budapest I., Budai Várban, a Halászbástya környékén lopta el egy német nõ pénztárcáját. Elõször feltûnés nélkül a sértett háta mögé lépett, majd sálja takarásában kinyitotta hátizsákját és kivette belõle pénztárcáját a benne lévõ készpénzzel és iratokkal együtt. Társa egy autóban ülve a közelben várta.

A nyomozók 11 óra 30 perckor a helyszín közelében elfogták õket. A nõ ruházatának átvizsgálásakor megtalálták az ellopott pénztárcát. Mindkettõjüket elõállították a BRFK II. kerületi Rendõrkapitányságára, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követõen õrizetbe vették õket.

A rendõrség elõterjesztést tett elõzetes letartóztatásuk indítványozására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .