V. Naszály nagy bajban

Arold Péter

Szóval az I. kerületben kormány párti képviselő került be Fazekas Csilla személyében. Ez nagy fegyvertény lehet, mert Viktor máris gratulált neki, Danika pedig hozta a szokásos “riporter” formáját, kb. havi 400 ezerért.

A történet:

…Időközben azonban két, a Jobbikból kivált képviselő elkezdett együtt szavazni a Fidesszel, majd kivált a Momentum elnökének választott Gelencsér Ferenc is, akinek a megüresedett helyéért indult korábbi asszisztense, Korsós Borbála, illetve a Fidesz jelöltje, Fazekas Csilla, Böröcz László fideszes országgyűlési képviselő munkatársa. Indult egy harmadik független jelölt, Horváth Gergely is, de a választás az ellenzéki és a fideszes jelölt között dőlt el… (itt megtudhatsz mindent.)

Konklúzió

Legalább azt kellene megtartani, amijük van.

Fazekas Csilla nagyon fiatal a többi kövülethez képest, úgy tűnik van utánpótlás. Ott. És a másik oldalt?

A győztes nem akár honnan jött. A Fidelitas központi irodájának vezetője volt még 2019-ben és énekelni is tudhat, hiszen akkor a Fidelitas kongresszusán zárásként ő adta elő a Nélküled című dalt.

Azért ez már komoly teljesítmény.

Mi erről a véleményed?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments