Több mint 100 darab hamis bérlet került forgalomba

Jegy- és bérlethamisító csoportot felderítõ rendõröket jutalmazott meg a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója, Dabóczi Kálmán.

A gyanúsítottak, akik a BKK automatáiból loptak el jegy, illetve bérlet nyomtatására alkalmas papírt, több millió forinttal károsították meg a céget.

A gyanúsítottak az automatákból ellopott, hologrammal ellátott papírokból nyomtató és egyéb technikai eszközök segítségével készítettek hamis bérleteket. Elfogásukig több mint 100 darab bérletszelvényt adtak el, ezáltal, valamint az automata megrongálásával nagy kárt okoztak a BKK-nak.

A BKK felhívja a fõvárosban közlekedõk figyelmét arra, hogy aki utazása során hamis bérlettel utazik, az ellen eljárás indulhat, ezért kizárólag a BKK hivatalos értékesítési pontjain ? automatákból, ügyfélközpontban, pénztárban ? vagy viszonteladóinál vásárolják meg az utazáshoz szükséges jegyet, bérletet – írja a BKK.

No meg ez is érdekes lehet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .