Persze, hogy nem bírtak magukkal


A polgármesteri választások után a kerületben új vezér ül a székbe és erről a Ripost a maguk stílusához képest is gyermeteg módon, visszamutogatva számoltak be Böröcz úr trónfoglalásáról.

Új polgármester foglalja el a kerületi önkormányzat vezető székét Böröcz László személyében. A Ripost persze ott volt, hiszen régi sérelmükre találtak gyógyírt a Fidesz köreiben. Újra jobboldali polgármester vezeti a kerületet.

A cím is magáért beszél

Ilyet még nem láttál! Hiába távozott a botrányokról elhíresült V. Naszályi Márta Budavár önkormányzatának éléről, mégsem foglalhatta el a polgármesteri széket azonnal Böröcz László, az újonnan megválasztott fideszes kerületvezető. A polgármesteri szék ugyanis már foglalt volt.

Persze a botrányokat maga a Fidesz gerjesztette és alátámasztott bizonyítékuk nincs és talán nem is lesz, hiszen már idejét múlta a köpködősdi, de azért a Ripost firkászai még muzsikálnak.

Persze a székben nem más, mint az új polgármester ifjú barátja Márk ült, akivel már régóta jó barátságban van és még a kampányába is besegített, ami ugye elég érdekes tényező, a mai politikai világ és a gyerekek közötti kapcsolat kihasználásában.

Persze a cím arra utal, mint ha az előző polgármester-asszony ragaszkodna a székéhez, holott a Ripost szerint

Böröcz egyébként maga döntött úgy, hogy nem ő ül bele elsőként a székbe, hanem Márk

Hát szóval

Döntse el ki-ki maga a helyzetet és ha akar gondoljon a téma mögé.

Amúgy a volt polgármester-asszony Facebook oldalán még most is ott van, hogy „polgármester”.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .