Közlekedési változások augusztus 27-ei tűzijáték miatt

Az augusztus 27-ei tűzijáték miatt forgalomkorlátozásra és lezárásokra kell készülni a belvárosban, amelyek érintik a közösségi közlekedést is.

A belváros kényelmesebb megközelítése érdekében a késő délutáni és esti időszakban sűrűbben közlekednek a belvárosi kötöttpályás közösségi közlekedési járatok, így az M2-es és M4-es metrók, valamint a nagykörúti 4-es és 6-os villamosok.

Fontos változás, hogy az M3-as metró augusztus 27-én, szombaton 18 órától az északi mellett a déli szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között is jár, a belvárosi szakaszon a sűrűbben induló metrópótló buszokkal lehet utazni. A belváros elérésére a BKK a kötöttpályás közlekedési eszközök, elsősorban a metrók igénybevételét javasolja.

A tűzijátékot követően a belvárosban sűrűbben induló kötöttpályás közlekedési járatokhoz csatlakozva számos vonalon többlet indulásokkal segíti a BKK a hazajutást. Az aktuális, valós idejű közlekedési rendről a BKK oldalán lehet tájékozódni, az utazások megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni.

No meg ez is érdekes lehet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .