Közlekedés

Baleset a Sztehlo Gábor rakparton

Meg szeretnéd osztani?

Eddig tisztázatlan körülmények között 2018. szeptember 30-án 0 óra 48 perckor három gépkocsi ütközött össze a Budapest I. kerület, Sztehlo Gábor rakparton, a Lánchíd alatt. Az elsődleges információk szerint a balesetben hárman ember megsérült.

A rendőrség a helyszínelést megkezdte, a rakpartot a Döbrentei tér és a Halász utca között mindkét irányba lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik. Kérjük, hogy kerüljék el a lezárással érintett útszakaszt.

Frissítés
A rendőrök befejezték a Sztehlo Gábor rakparton történt baleset helyszínelését.  A balesetben az elsődleges adatok szerint négyen megsérültek. A baleset helyszínelését a rendőrök befejezték és az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2018. szeptember 30-án 0 óra 48 perckor három gépkocsi ütközött össze a Budapest I. kerület, Sztehlo Gábor rakparton, a Lánchíd alatt.

Az elsődleges információk szerint a balesetben hárman ember megsérült.

A rendőrség a helyszínelést megkezdte, a rakpartot a Döbrentei tér és a Halász utca között mindkét irányba lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik.

Kérjük, hogy kerüljék el a lezárással érintett útszakaszt.

A rendőrök befejezték a Sztehlo Gábor rakparton történt baleset helyszínelését.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2018. szeptember 30-án 0 óra 48 perckor három gépkocsi ütközött össze a Budapest I. kerület, Sztehlo Gábor rakparton, a Lánchíd alatt. A balesetben az elsődleges adatok szerint négyen megsérültek.

A baleset helyszínelését a rendőrök befejezték és az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

  • 44
  •  
  •  
  •  
Érdekel minket az ön véleménye is