Kedves Kerületiek!

Új szakaszba lépett a Szentháromság tér megújítása: a szakmai zsűri már kiválasztotta a nyertes tervezőcsapatot.

A díjazott pályamunka azonban még messze nem a tér végleges kinézetét tükrözi. A tervezés valójában csak most kezdődik! Ehhez pedig szükségünk van az Önök véleményére is!

A szakmai zsűri a fődíjas pályamunkán kívül még hármat díjazott, a Budavári Önkormányzat pedig további hármat vásárolt még meg, hogy a legjobb ötleteket felhasználva alkothassuk meg az új Szentháromság teret.

Ezen az oldalon tehát 7 csapat terveit láthatja, egymás alatt. Mindegyiknek adtunk egy-egy fantázianevet, hogy könnyebben lehessen megkülönböztetni őket. Arra kérjük, nézze végig a pályamunkákat, keresve mindegyikben a legjobb ötleteket. Mindegyik tervhez csatoltuk a műszaki leírást és a hozzá tartozó bírálatot, azaz a zsűri véleményét is.

És szavazzon! Jelölje be, mi az, ami tetszik, vagy éppen mi az, amit semmiképp nem szeretne a jövőben a téren látni! Tervezzünk együtt!

Amennyiben szívesen találkozna a tervezőkkel és kíváncsi a részletes tárlatvezetésre is, mindenképp jöjjön el szeptember 20-án a Városháza aulájába, ahol délután 17 órától tartjuk a díjátadót! Kérdésekre és véleményezésre is lesz lehetőség!

A kiállítás megtekinthető: 2022. szeptember 14 – 30., Városháza aula
Díjátadó és tervbemutató: 2022. szeptember 20. kedd, 17:00, Városháza aula

18220cookie-checkKedves Kerületiek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .