Laár otthagyta a L’art pour l’art Társulatot

Arold Péter

Az elmúlt 30 év számomra meghatározó humorfoltja volt az életemnek, mely, most minden tudott ok nélkül szertefoszlik.

Amikor Galla kilépett, már akkor veszteség ért engem és szerintem mindenkit aki kedvelte Őket. Nem beszélve Nagy Nati távozásáról, bár Ő a színészi karrier felé kacsintgatott.

Most András jelentette be, hogy már februárban kilépett a társulattól, de egy közös megegyezés alapján erről nem akartak akkor bejelenteni.

Facebook oldalán számolt be röviden a történtekről.

Kedves Barátaim!

Ma olvastam a facebookon, hogy a L’art pour l’art Társulat posztban jelentette be a kilépésemet. A hír igaz! Még februárban távoztam a Társulatból emberi okokból, amelyeket nem akarok részletezni a béke kedvéért. Egyébként akkor abban állapodtunk meg a Tàrsulat managerével, hogy egy ideig nem hozzuk nyilvánosságra a dolgot, hanem a megfelelő időben közös közleményben tudatjuk a közönséggel az új helyzetet. Ez a közös közlemény elmaradt, helyette a Társulat most saját szakállára kiposztolta a változást. Nem baj. A lényeg, hogy a közös munkának vége, külön utakon folytatjuk tovább. A magam részéről továbbra is műsorokat fogok készíteni, és előadni, hasonlóan eddigi szóló estjeimhez. Ezek után is megjelennek majd a színpadon a már ismert figuráim, Besenyő Pista bácsi, a Költő, Edebede bácsi, és Tompika, ugyanakkor a megújult Társulatnak is sok sikert kívánok!

Címlapfotó: Facebook Laár András

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .