Hollik úr a kommunikációs igazgató, aki nem ismeri a kommunikációt


Hollik úr a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. A szakmára nézve ez elég szégyen. Ami a kommunikációt illeti. Az ember NEM tőmondatokban kommunikál, maximum akkor teszi azt, ha kioktat, vagy lenézi a vitapartnerét. Hollik István a párt kommunikációs igazgatójának Facebook videó oldala sem a kommunikációról szól. Annál inkább a baloldal mocskolásáról, kifigurázásáról, keresztényi hittel a háta mögött. Főnöknek nevezi a miniszterelnököt és ugye, egy főnöknek mindig igaza van. Még akkor is, ha nincs.

https://www.facebook.com/hollikistvan/videos

Az igazgató úr MTI-hez eljuttatott közleménye sem a kommunikációról szól. De egyben igaza van. A magyar ember számára valóban erős hónapok következnek. De nem azért amiért Hollik úr látja.

Februárban sok, az állampolgárok életét megkönnyítő intézkedés lép életbe, „erős hónap lesz ez a magyar emberek számára” – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában.

    Hollik István felidézte, hogy a koronavírus-járvány gazdasági krízist is okozott szerte Európában. A kormány célja az volt, hogy minél előbb újra növekedési pályára álljon a magyar gazdaság, „minél hamarabb ki tudjunk lábalni ebből a válságból”.


    Ez sikerült – értékelt a kommunikációs igazgató -, az európai gazdaságok közül a magyar szinte elsőként érte el a járvány előtti kibocsátási szintet, ennek köszönhetően léphetnek életbe a februári intézkedések.


    A gyermeket nevelő családok februárban kapják vissza a tavaly befizetett személyi jövedelemadójukat az átlagbér szintjéig, megérkezik a teljes tizenharmadik havi nyugdíj az időseknek, nem vonnak személyi jövedelemadót a 25 év alattiak béréből, a minimálbérre és szakmunkás-minimálbérre jogosultak először kapják meg az emelt összegű juttatásukat – sorolta az intézkedéseket Hollik István.


    Annak érdekében, hogy az infláció se érintse a magyarokat, a kormány üzemanyag- és élelmiszerárstopot is bevezetett – tette hozzá a kommunikációs igazgató.


    „Ezek az intézkedések egyedülállóak Európában, és teljesen világos, hogy segítik a magyar embereket és a magyar családokat. Ezért is megdöbbentő, hogy a baloldal nem támogatta, sőt támadta ezeket a lépéseket. Miniszterelnök-jelöltjük szerint a minimálbérre egyáltalán nincs is szükség, sőt a tizenharmadik havi nyugdíj visszavezetését egyszerűen böszmeségnek nevezte. A baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc pedig a családi adóvisszatérítést nevezte elvetemültnek” –

fogalmazott Hollik István.
    „Persze nem kell ezen csodálkoznunk, hiszen a baloldal mindig ilyen volt, amikor az ő rossz kormányzásuk miatt az ország válságba került, akkor ők nem úgy akartak kilábalni” a krízisből, hogy segítették az embereket, „hanem pluszterheket raktak a vállukra”.

És a baloldal nem változott semmit – jelentette ki Hollik István.
    „Pontosan ugyanerre készülnek. Ha ők kormányra kerülnének, adót emelnének, és eltörölnék a tizenharmadik havi nyugdíjat, valamint a rezsicsökkentést is. Ez a múlt kudarcos politikája. Ne hagyjuk, hogy a Gyurcsány-féle kudarcos múlt visszatérjen, védjük meg közös eredményeinket, hiszen Magyarországnak előre kell mennie, és nem hátra!”

– mondta a kommunikációs igazgató.

Van még egy igazsága az elnök úrnak. A baloldal valóban nem változott semmit. Ellenben… A videó tele van csúsztatásokkal, hazugságokkal, ami után már a magyar ember, nem megy. Nem ellenőrzi, nem cáfolja. A magyar ember belefáradt a 20 éve folyó politikai háborúba. A magyar ember a béréből szeretne megélni és nem a kormány kádári rendszert idéző szabályozásaiból.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .