A Zürichi Filmfesztiválon is bemutatják az új James Bond-filmet


A Nincs idő meghalni című új James Bond-film világpremierjét szeptember 28-án rendezik meg Londonban, a produkciót egyidejűleg műsorára tűzi az október 3-ig tartó Zürichi Filmfesztivál is.

A Variety.com értesülése szerint a 007-es filmet, amelynek bemutatását a pandémia miatt többször elhalasztották, szeptember 28-án láthatja először a londoni Royal Albert hall közönsége. A produkciót Angliában és Írországban szeptember 30-tól forgalmazzák, az Egyesült Államokban október 8-tól láthatják a nézők.


    A Nincs idő meghalni című epizódban Bond már otthagyta az aktív szolgálatot és Jamaicán élvezi megérdemelt pihenését. A nyugalom azonban nem tart sokáig, mert felkeresi régi barátja, Felix Leiter a CIA-tól, és a segítségét kéri egy elrabolt tudós kiszabadításában.


    A Cary Joji Fukunaga rendezésében készült filmben Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz és Ralph Fiennes szerepel. A thriller producere Michael G. Wilson és Barbara Broccoli volt.


    A Zürichi Filmfesztivál Michael Steiner And Tomorrow We Will Be Dead című emberrablós drámájával kezdődik szeptember 23-án és Wes Anderson újságírás előtt tisztelgő A francia kiadás című filmjével zárul október 3-án.


    A mustra gálavetítésein a közönség Florian Gallenberger It’s Just a Phase, Honey című vígjátékát és Andreas Schmied Chasing the Line című síelős életrajzát is láthatja. A programban szerepel Yvan Attal Les Choses Humaines, Ari Folman Where Is Anne Frank, Aszhar Farhadi A Hero, Joachim Trier The Worst Person in the World és Todd Haynes The Velvet Underground című alkotása is.


    A fesztivál filmjeik vetítésével tiszteleg Sharon Stone amerikai filmcsillag, Paolo Sorrentino olasz filmrendező és az Oscar-díjas filmzeneszerző, Mychael Danna (Pi élete) pályafutása előtt.
    A 17. Zürichi Filmfesztivál teljes műsorát szeptember 9-én hozzák nyilvánosságra.

A brit Királyi Haditengerészet tiszteletbeli parancsnokává nevezték ki Daniel Craiget, a James Bondot alakító filmsztárt.

A haditengerészet csütörtökön jelentette be, hogy Craig ugyanazt a rangot kapja, amelyet Ian Fleming regényeinek kitalált főhőse, a 2. világháborús veteránból lett titkosügynök, Bond viselt. Craig ötször játszotta el a 007-es brit titkosügynök szerepét a Bond-filmekben – írta meg az origo.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .