Céginterjú – Lakásfertőtlenítés


Megkérdeztük Tóth Tibor vállalkozót, takarítási és fertőtlenítési szakértőnket hogy egy lakás fertőtlenítésével kapcsolatban milyen lehetőségeket tud biztosítani szolgáltatása.

Bizonyos esetekre az ózon fertőtlenítést tudom javasolni ugyanis a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer.

A kezelés nem indokolja a kezelendő helyiség kiürítését, az ózon nem tesz kárt a műszaki cikkekben, bútorokban, szőnyegekben, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá.

Az ózonos fertőtlenítést a jövőbelátó környezettudatos gondolkodás keretében nemzetközileg is egyre szélesebb körben alkalmazzák a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal szemben.  Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula. A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat). Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen.

A kezelés előtt az ingatlant el kell hagyni, kisállatokat, növényeket el kell távolítani. Az ózonos fertőtlenítés időtartama alatt senki sem léphet be az adott ingatlanba. A kezelést követően az ingatlant életvitelszerű tartózkodásra alkalmas, teljes mértékben biztonságos állapotban adjuk át.
 
Vannak más megoldások is?
 
Igen, és azok hatása tovább tart. Ilyen a VEGYSZERES NANOTECHNOLÓGIÁS FERTŐTLENÍTÉS
 
A vegyszeres fertőtlenítést új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszerrel végezzük. A nanotechnológiás fertőtlenítés előnye az ózonos fertőtlenítéssel szemben elsősorban a hatástartósság. A kezelést követően a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, szemben az ózonos fertőtlenítéssel, ahol a visszafertőződés rögtön a kezelést követően megkezdődik.
A nanotechnológiás fertőtlenítőszerek antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását laboratóriumi tesztek bizonyítják. Az általunk alkalmazott új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszer nem károsítja a kezelt berendezési tárgyakat, műszaki cikkeket, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen.
Klórmentesen is hatékonyan fejti ki fertőtlenítő hatását.
 
A régi típusú fertőtlenítőszerek különböző nátrium-hipoklorit (hipo) tartalmú vegyszerek veszélyes bomlástermékei a levegőbe kerülve, ezt követően belégzéssel a szervezetünkbe jutva irritálhatják és roncsolhatják a nyálkahártyát, károsíthatják a légzőszerveket, gyermekek számára pedig különösen veszélyesek lehetnek.
Ezzel szemben az általunk alkalmazott nanotechnológiás fertőtlenítőszer használata során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek. Összefoglalva a nanotechnológiás fertőtlenítőszer előnye az azonnali baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás, a hosszan tartó hatástartósság, a környezetre ártalmatlan aldehid-és klórmentes tartalom, továbbá, hogy száradás után nem toxikus. A kezelést kézi permetezővel vagy hidegködképző készülékkel végezzük.
Köszönjük Tibor.
 
Legközelebb a BIO FERTŐTLENÍTÉS-ről fogunk szakértönkkel beszélgetni.
 
A cikket támogatta a  Fertőtlenítés 

No meg ez is érdekes lehet

Ágyi poloska irtás - a Te éjszakád is felkavarhatjaáprilis 3, 2024
Egészségügy
Világszerte erősíti az antibiotikum-rezisztencia kialak...augusztus 8, 2023
Egészségügy
33 ezer orvos lépett vissza a kamarábaáprilis 4, 2023
Egészségügy
Megszűnhet a kötelező kamarai tagság az orvosok esetébe...február 28, 2023
Egészségügy
Ikrek szállítására is alkalmas koraszülöttmentő áll üze...február 17, 2023
Egészségügy
Jó ütemben halad a Szent Margit Rendelőintézet részlege...február 8, 2023
Egészségügy
Klinikai vizsgálat igazolta a fluvoxamin terápia eredmé...február 6, 2023
Egészségügy
Egy app-on múlott az életejanuár 8, 2023
Egészségügy
DK- a kormány államosítaná az önkormányzati szakrendelő...december 4, 2022
Egészségügy
Tényleg a stressz miatt nem élhetünk addig, ameddig sze...szeptember 29, 2022
Egészségügy
Megújult a Csalogány utcai rendelőintézetjanuár 20, 2022
Egészségügy
Fogászati és gyógyszertári asszisztensképzés Budapestenjúnius 3, 2021
Egészségügy
36 milliárd a várólisták csökkentéséreaugusztus 28, 2020
Egészségügy
Újabb ötezer PCR-tesztmájus 6, 2020
Egészségügy
Kovács Zoltán: Csak szabályosanmárcius 28, 2020
Egészségügy
A madárinfluenza is berepült kis hazánk légterébemárcius 28, 2020
Egészségügy
Segítsük az egészségügyi dolgozókatmárcius 17, 2020
Egészségügy
Karácsony Gergelyjanuár 17, 2020
Egészségügy
Magyar felfedezésdecember 15, 2019
Egészségügy
Terhességi tünetek?november 30, 2019
Egészségügy