Újra dübörög a banda az Ifiparkban


Több mint 30 év kellett ahhoz, hogy rock ikonjaink újra színpadra lépjenek ifjúkorunk legendás parkjában,  az egykori Ifiparkban: a Várkert Bazár deszkáin  június 15-tõl augusztus 26-ig a Piramis évek, a Beatrice, a Mini, a P. Mobil, a Skorpió és a Karthago  koncertezik.

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között mûködött Budai Ifjúsági Park a magyar beat-, majd rockzene egyik legfontosabb helyszíne volt. Az Öntõház Udvaron adott tavaly év végi Omega-koncert sikerét látva döntöttük el, hogy a hely legendáját fel kell éleszteni”

– fogalmazott Gyutai Csaba, a Várkert Bazár ügyvezetõ igazgatója a helyszínen tartott sajtótájékoztatón az MTI tudósítása szerint.

 

Fotó: kozepsuli.hu

Révész Sándor, a Piramis énekese felidézte, hogy a zenekar 1979-ben az Ifiparkban rögzítette egyik meghatározó lemezét, A nagy bulit.

Török Ádám (Mini) és Schuster Lóránt (P. Mobil) is felidézték a két együttes közös koncertjeit 1974 és 1978 között – a két banda augusztus 12-én hosszú évek után újra együtt játszik. Szigeti Ferenc, a Karthago vezeére és gitárosa azt mesélte el, hogy együttese az Ifiparkban alakult meg 1979-ben és azóta – 38 éve –  változatlan felállásban játszanak.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .