Megütötte az ellenőröket ? videóval

A nyomozás adatai szerint a 27 éves budapesti D. Gábor 2016. november 20-án 11 óra 55 perc körül a Budapest I., Várkert rakparton bántalmazott két jegyvizsgálót, majd elhagyta a helyszínt. A sértettek közül az egyik férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bűncselekmény elkövetését egy térfigyelő kamera rögzítette. A felvétel alapján egy szolgálaton kívüli rendőr 2017. január 3-án az esti órákban egy belvárosi antikváriumnál felismerte az elkövetel és értesítette a kollégáit. D. Gábort a kiérkező V. kerületi járőrök 18 óra 30 perckor a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Vele szemben a további eljárásig őrizetbe vétele mellett  a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .